Рано или късно възмездието идва. Не може да избягаш. Дори да

...
Рано или късно възмездието идва. Не може да избягаш. Дори да
Коментари Харесай

Бащата на убития Кирил пред Соло: Не може да избягаш

" Рано или късно възмездието идва. Не може да избягаш. Дори да приемем хипотетично, че не го бяха разкрили и беше траял да се укрива. Мислите ли, че неговият живот е бил толкоз елементарен. Ти си дезертьор, господин никой, с никоя идентичност и живееш със загатна за осъщественото ".

Това съобщи в " Тази заран “ Михаил Въжаров - бащата на убития от Илиян Тодоров пред дискотека " Соло “ Кирил Въжаров.

" За мен възмездието е за всички тези хора, които работиха две години след осъществяването на убийството и съумяха да го потвърдят, които се бориха да се стигне до неоправдателната присъда “, добави той.

Вчера стана ясно, че Илиян Тодоров е арестуван на летището в столицата на Узбекистан – Ташкент, поради подправен паспорт. Двойното ликвидиране пред дискотека " Соло “, което се намира на метри от Съдебната палата, бе осъществено на 18 април 2009 година Тогава след скандал с нож бяха наръгани Васил Александров и Кирил Въжаров. Техен другар също бе атакуван, само че оцеля.

" От през вчерашния ден ми се обаждат не мога да ви кажа какъв брой от неговите другари, в чийто глас се усеща друга нотка. За тях е възмездието. Започват малко повече да имат вяра, че в тази страна вероятно ще се случи това, което трябваше да се случи преди 10 година – килърът би трябвало да си понесе доживотната присъда “, добави Михаил Въжаров.

Той добави, че през всички тези години не е губил вяра, че Илиян Тодоров ще бъде открит.

" Беше редно прокуратурата да ни се обади след неговото задържане и да разберем от нея първо, а не от медиите. Според мен е редно основният прокурор да излезе и да огласи какво се е случило и какво следва, изпратили ли са документите за екстрадицията. Той свързал ли се е с сътрудника си в Узбекистан “, сподели бащата на убития Кирил.

От прокуратурата оповестиха, че следва да бъдат изпратени документи за екстрадиция според подписан контракт сред България и Узбекистан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР